flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у проведенні модельного судового засідання на базі факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого.

04 березня 2024, 14:18

Голова та працівники Московського районного суду м. Харкова прийняли участь у проведенні модельного судового засідання на базі факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого із залученням адвокатів юридичної компанії «Прасолов та партнери» @igorprasolov.

Безпосередніми учасниками модельного судового засідання стали студенти факультету, які під керівництвом адвокатів здійснили моделювання судового засідання у розгляді справи про адміністративне правопорушення за ч.1. ст. 130 КупАП.

Метою такого заходу стало підвищення якості підготовки фахівців у галузі права, поглиблення набутих знань та їх закріплення під час практично-пізнавальної діяльності, створення простору для професійного спілкування студентів-правників з представниками адвокатури, судової гілки влади та правозахисних органів.

Під час проведення заходу студенти у практичному аспекті навчалися аналізувати факти, оцінювати докази та робити висновки, а також отримали можливість розвинути свої аналітичні, комунікативні та ораторські навички, що є важливим для професії адвоката. Крім того, поділ студентів на учасників справи, набуття ними певного процесуального статусу допомогло останнім краще зрозуміти судовий процес, його етапи та взаємодію сторін провадження й краще зрозуміти правову позицію кожної сторони в судовому процесі.

Колектив Московського районного суду м. Харкова виражає вдячність ініціаторам за запрошення і надання можливості взяття участі у заході із студентами першокурсниками - майбутньою юридичною елітою нашої Країни та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 

                                                                         Фото взято з інстаграм-сторінки факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого (https://www.instagram.com/p/ C4AmlAgNRrf/?img_index=1)

                                                          Фото взято з інстаграм-сторінки факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого

                                                                                              (https://www.instagram.com/p/ C4AmlAgNRrf/?img_index=1)

                                                                                            

                                                       Фото взято з інстаграм-сторінки факультету адвокатури Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого

                                                                                       (https://www.instagram.com/p/ C4AmlAgNRrf/?img_index=1)