flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні Україна відзначає День Збройних сил

06 грудня 2023, 11:53

Відповідно до Конституції (Основного Закону) України і Закону України "Про оборону України" Верховна Рада України постановила:
Встановити в Україні свято - День Збройних Сил України, яке відзначати щорічно 6 грудня - у день прийняття Верховною Радою України в 1991 році Закону України "Про Збройні Сили України".

Україна, враховуючи необхідність забезпечення власної воєнної безпеки та оборони, усвідомлюючи свою відповідальність у справі підтримання міжнародної стабільності, як суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава має Збройні Сили України із необхідним рівнем їх бойової готовності та боєздатності.

Колектив суду вітає з одним із головних державних свят України - Днем Збройних сил України!

Дякуємо вам за можливість працювати у мирному Харкові!

ЗСУ це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

Бажаємо захисникам і захисницям України сил, здоров'я, гідного забезпечення, щоб міцно тримати оборону України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності, забезпечувати стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України!

Слава Збройним силам України!